home / nieuws / Informatiedagen bij Hospice Hoeksche Waard

Informatiedagen bij Hospice Hoeksche Waard

Bent u ook zo nieuwsgierig wat er achter de deuren van het Hospice Hoeksche Waard in de monumentale boerderij in Zuid – Beijerland gebeurt? Kom eens langs, wij heten u van harte welkom en vertellen u graag over ons werk en (indien mogelijk) laten wij u tijdens een rondleiding het hospice zien.

Hospice Hoeksche Waard is een organisatie gericht op inwoners in de regio Hoeksche Waard en omliggend gebied die in de terminale fase van hun leven zijn. Het voornaamste doel is om aan mensen die nog maar een korte tijd te leven hebben rust en ruimte te bieden. De exploitatie van het hospice wordt voor een deel gedekt door overheidsbijdragen. Daarnaast is er grote afhankelijkheid van particuliere gelden en donaties.  Op de volgende data/tijdstippen ontmoeten wij u graag:

Om een goede organisatie mogelijk te maken vinden wij het fijn als u zich aanmeldt, bij voorkeur via e-mail info@hospicehoekschewaard, of telefonisch via nummer 0186 – 66 04 10.
Er zit voor u geen passend tijdstip bij? Ook buiten de genoemde tijdstippen kunt u natuurlijk  een afspraak maken en een bezoek brengen aan onze hospice.

U vindt ons op Dorpzigt 1 in Zuid Beijerland: vanaf de Dorpsstraat, ter hoogte van nummer 161 de dijk afrijden naar de parkeerplaats van de hospice.

Wilt u de hospice ook steunen? U kunt het werk van onze hospice ondersteunen door vriend te worden of u kunt eenmalig een gift overmaken naar bankrekeningnummer NL18RABO0137230869  ten name van Stichting Hospice Hoeksche Waard, onder vermelding van ‘eenmalige donatie’. Vergeet alstublieft niet ook uw naam (of de naam van de organisatie) én adres te vermelden, zodat we weten van wie de gift afkomstig is. U kunt zich aanmelden als vriend door te mailen met c.wols@hospicehoekschewaard.nl.

Meer nieuws

Informatiedagen bij Hospice Hoeksche Waard

05 jun 2018

Informatiedagen bij Hospice Hoeksche Waard

Bent u ook zo nieuwsgierig wat er achter de deuren van het Hospice Hoeksche Waard in de monumentale boerderij in Zuid – Beijerland gebe...

Roparun 2018

21 mei 2018

Roparun 2018

De Hospice Hoeksche Waard bemande een stand in Oud-Beijerland tijdens de doorkomst van de Roparun 2018. In de week hieraan voorafgaand he...

Fantastisch bedrag ontvangen van Golfclub Cromstrijen

19 mei 2018

Fantastisch bedrag ontvangen van Golfclub Cromstrijen

Op donderdag 10 mei 2018 organiseerde...

Herdenkingsbijeenkomst 4 april 2018

19 mei 2018

Herdenkingsbijeenkomst 4 april 2018

“Draden van verbondenheid”                                                     ...