home / Over Hospice Hoeksche Waard

Over Hospice Hoeksche Waard

De mensen die bij ons te gast zijn hebben een eigen kamer, zodat zij elk op persoonlijke wijze, samen met hun naasten, de laatste levensfase in rust en vrede kunnen afronden. Elke kamer is voorzien van alle comfort zoals een speciaal bed, een televisie, een stereoset en een internetaansluiting. Daarnaast hebben onze gasten de beschikking over twee ruime douche gelegenheden. Maaltijden worden in onze eigen keuken klaargemaakt en samengesteld zoals de gast het graag wil. De sfeervolle tuin is zelfs met bed bereikbaar. Naasten zijn altijd welkom en kunnen tegen een kleine vergoeding blijven eten en slapen. Hospice Hoeksche Waard biedt plaats aan vier gasten.

De gespecialiseerde verpleegkundigen zijn er samen met de artsen voor de medische verzorging van onze gast. Dat geldt ook voor de geestelijke en psychologische hulpverleners. De coördinatoren zijn verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding. De vrijwilligers zorgen dat het onze gast en zijn of haar naasten aan niets ontbreekt. De wensen en behoeften van onze gast staan altijd centraal.

Onze coördinatoren

Marian Burger

Coordinator hospice

Email

Janny Schilperoord

Coordinator hospice

Email

Hanke Ligthart

Coordinator hospice

Email

Ellis Verheul

Coordinator VPTZ

Email

Connie Vriens-Kruithof

Coordinator VPTZ

Email

Caroline Wols

Beleidsmedewerker

Email

“In mijn week in Nederland heb ik kunnen ervaren met hoeveel zorg en liefde mams omringd werd. Deze week is mij enorm dierbaar geweest en ik kan met een goed gevoel afscheid nemen vandaag. Het mooie beeldje neem ik mee en krijgt een plaatsje in een Nederlands huis in Amerika ...”

Een van de vele ervaringen binnen de Hospice Hoeksche Waard.

Lees meer ervaringen