home / nieuws / Informatiedagen bij Hospice Hoeksche Waard

Informatiedagen bij Hospice Hoeksche Waard

Heeft u belangstelling voor wat er achter de deuren van het Hospice Hoeksche Waard in de monumentale boerderij in Zuid – Beijerland gebeurt? Kom eens langs, wij heten u van harte welkom en vertellen u graag over ons werk en (indien mogelijk) laten wij u tijdens een rondleiding het hospice zien.

Hospice Hoeksche Waard is een organisatie gericht op inwoners in de regio Hoeksche Waard en omliggend gebied die in de terminale fase van hun leven zijn. Het voornaamste doel is om aan mensen die nog maar een korte tijd te leven hebben rust en ruimte te bieden. De exploitatie van het hospice wordt voor een deel gedekt door overheidsbijdragen. Daarnaast is er grote afhankelijkheid van particuliere gelden en donaties.  Op de volgende data/tijdstippen ontmoeten wij u graag:

Om een goede organisatie mogelijk te maken vinden wij het fijn als u zich aanmeldt, bij voorkeur via e-mail info@hospicehoekschewaard, of telefonisch via nummer 0186 – 66 04 10.
Er zit voor u geen passend tijdstip bij? Ook buiten de genoemde tijdstippen kunt u natuurlijk  een afspraak maken en een bezoek brengen aan onze hospice.

U vindt ons op Dorpzigt 1 in Zuid Beijerland: vanaf de Dorpsstraat, ter hoogte van nummer 161 de dijk afrijden naar de parkeerplaats van de hospice.

Wilt u de hospice ook steunen? U kunt het werk van onze hospice ondersteunen door vriend te worden of u kunt eenmalig een gift overmaken naar bankrekeningnummer NL18RABO0137230869  ten name van Stichting Hospice Hoeksche Waard, onder vermelding van ‘eenmalige donatie’. Vergeet alstublieft niet ook uw naam (of de naam van de organisatie) én adres te vermelden, zodat we weten van wie de gift afkomstig is. U kunt zich aanmelden als vriend door te mailen met c.wols@hospicehoekschewaard.nl.

Meer nieuws

Hospice erg blij met bladderscan door gift Roparun

23 nov 2018

Hospice erg blij met bladderscan door gift Roparun

Afgelopen jaar hebben wij dankzij een prachtige gift van de Roparun een bladderscan kunnen kopen. Dit was een lang gekoesterde wens waar...

Herdenkingsbijeenkomst 31 oktober 2018

11 nov 2018

Herdenkingsbijeenkomst 31 oktober 2018

‘Ik wens je’ (Ina Sipkes) Ik hoop en wens je toe dat je na verloop van tijd weer sterk zult worde...

Informatiedag en Vrijwilligers Hospice gezocht !

07 nov 2018

Informatiedag en Vrijwilligers Hospice gezocht !

...

Minister op werkbezoek bij Careyn en Hospice Hoeksche Waard

01 nov 2018

Minister op werkbezoek bij Careyn en Hospice Hoeksche Waard

31 oktober 2018  bracht minister Hugo de Jonge een werkbezoek aan het wijkteam van Careyn en onze hospice.  E...